2011. július 10., vasárnap

Fertő-party futóparty

Sopron belvárosából indultunk felfelé, majd le Tómalom,l Fertőrákos, Fertő tó. Szeretem ezt a terepet, erre szoktam edzeni, szinte minden fát ismerek. Szaszit nem indult, mivel kinyírta a combjait a héten, de engem elkísért bringával, így nekem volt a legjobb dolgom a mezőnyben. Csak mondanom kellett, hogy víz vagy gél és már kaptam is. Tűzött a nap aminek én nagyon örültem, árnyék pedig csak az erdős részen volt. A rajtnál a leghátsó sorból indultam, hogy legalább az elején ne tudjanak előzni. Az első pillanattól kezdve élveztem, hogy végre versenyen vagyok. Később megijedtem, hogy most megtapasztalom, milyen is elfutni egy verseny elejét, mert csak 4 perchez közeli km-eket mondott az Endo, de nem érdekelt. Egyre előbbre küzdöttem magam, aztán úgy 5 km környékén megtaláltam a helyem a mezőnyben. Itt már oda-vissza előzések is mentek, szenvedtünk a tűző napon, isteni volt.
 A végén a hajrát egy kicsivel talán hamarabb is indíthattam volna, akkor talán a 3. csaj mellett a 8. srácot is meg tudtam volna előzni, de asszem azért kifutottam magam.

11,6 km volt 51:20 alatt. 4:25 átlagtempó!!! Nekem ez olyan tempó, ami egy évvel ezelőtt elérhetetlennek tűnt. Az én szememben ez már komoly sebesség, az pedig, hogy ezt én futottam teljesen felpörget. Örülök, na!

35 indulóból - ami szégyenletes egy közel 60000-es város lakosaitól- a 11. lettem abszolútban. Persze külön köszönte jár Szaszit-nak a frissítésért, hamarosan viszonzom.

9 megjegyzés:

  1. Gratulálok!
    Marha jó tempó!
    Nagyot fejlődtél futásban is!

    VálaszTörlés
  2. 4:25 úgy általában is baromi jó, de ebben az irdatlan melegben pláne!
    Gratulálok!
    Mindig azt hittem, hogy csak hülyültök Petivel, hogy így jó a meleg, meg úgy jó a meleg, de most már látom, hogy nem, ilyenkor vagy a legjobb, úgyhogy akkor ilyen időt kívánok Atádra.

    VálaszTörlés
  3. Nemcsak a meleg de a sok szint is emeli a rangot!
    Gratulálok!
    Már tudom miért tört el a kerék!:)
    Gyors vagy!Szép tempó!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon komoly! Gratulálok!!!

    VálaszTörlés
  5. Well done! Nagyon ütős kis tempó ez:) 4 perchez közeli kilométerek? Csak nem ALL IN volt?

    VálaszTörlés
  6. Tepó: Köszi.

    Laciii: Köszi, a meleget én sem bírom jobban, viszont, ha mások szenvednek az felpörget:-)))

    lelketlen: Köszi, de ebben nem sok emelkedő volt, inkább lejtő.

    Ivan Grasso: Köszi.

    ironSün: De:-)), majdnem.

    VálaszTörlés
  7. Gratulálok, a Nike-n simán meglesz az 1:30 (persze csak ha indulsz rajta:)

    VálaszTörlés
  8. Szeretettel gratulálunk: Anyu & Botond

    VálaszTörlés