2011. június 3., péntek

Közeledik...

Múl héten nem mozogtam semmit. Ráfoghatnám arra is, hogy kevés időm volt, vagy az osztálytalálkozóra, de talán mindegy is az ok. A lényeg, hogy az utolsó 6 hetet a felkészülésből pihenten kezdtem meg. Kedden végre Pudingman-nel tekertünk közösen egy beszélgetőset (Ő beszélt:-)), szerdán Szaszit-tal indultunk el, de hamar abba kellet hagynunk, mert küllőtörést szenvedett a Culebro, így maradt utána a futás. Tegnap a IronFertő-ről ismert futópályán futottam 15 kilit 5.08-as tempóval. A feliratok, ábrák még megvannak az aszfaltos részeken, néhol mosolyra görbült a szám, egy szó, mint száz, nagyon örülök, hogy ilyen jól sikerült az a nap és, hogy ilyen jó emlékeim vannak.

A fülhallgatóm elromlott, eddig bírta. 1,5 év, télen-nyáron futás és bringa közben néha lelocsolva, néha izzadsággal a hidegtől befagyva, de mindig szólt. Rendelnem kell egy újat, szerintem ugyanilyen lesz.

Szóval ezt a 6 hetet most meg kell nyomnom. Hogy mennyire veszem komolyan a dolgot, arról pár nap múlva írok bővebben is. Egyelőre annyit, hogy egy merőben új edzésmódszerrel fogom magam felhúzni a nagy napra, ami eddig úgy néz ki, működik.

E hónapban jelenik meg Thievery-ék új albuma, már nagyon várom, remélem legalább annyira jó lesz, mint az elődei.