2011. január 23., vasárnap

Pörögnek a napok

A keddi laza után futás ügyben csütörtök lett volna a következő. Dombozni szerettem volna, de megbeszéltem magammal, hogy ez az edzés kimarad. Nem szoktam ilyet csinálni, sőt talán ez volt az első alkalom, de most így jött ki a lépés. Nem volt kedvem…ennyi.

Az úszással küzdök, Szaszit-tal járunk rendesen, Kedd, csütörtök, péntek reggel 6:00-kor indulunk. Van, hogy egyikünknek sincs kedve, de azért csináljuk. Tegnap kiszámoltam, hogy egy hosszon (33 m) 6 sec-et kell gyorsulnom, hogy összejöjjön a tervem. Az nem kevés. Meglátjuk.
Viszont végre van görgőm! Nagyon bejön. Hamar el is kezdtem a Tepó-féle pogromot. Szuper a köredzés, különösen, ha azt akarod, hogy a combjaid beálljanak, mint a gerely és csak egy órád van. Guggolásból felugrás, guggolás, ezek a kedvenceim. Talán túl gyorsan csináltam, ezért álltak be a lábaim, vagy csak meg kell még szoknom. Mindenesetre pörgős edzés volt.

Ma pedig a még mindig bedurrant lábaimmal szülinapi ebéd után hazafutottam Hidegségről. Tele has, jeges szél, szinte végig felfelé, 24 km. Az első km-en rászólt a fülemre Szaszit, aztán elhallgatott. Le mertem volna fogadni, hogy elém jön. 14 kilinél meg is láttam, innen együtt nyomultunk tovább Sopron felé. Mikor már majdnem hazaértünk, Ő még fordult egyet, hogy meglegyen Neki is a mai adag…a 40 . Nekem a 24,3 km 2ó6perc lett, 5:12 átlaggal.