2010. május 5., szerda

Időhiány

Nem igazán tudtam sok időt szánni az elmúlt napokban a blogra és sajnos az edzésekre sem. Pénteken azért Szaszittal elmentünk egy közös tekerésre. Tök jó volt és – nem kihasználva egymás szélárnyékát- dumálgatva 29,9 km/h-átlagot produkáltunk a 44 km-en.

Szombaton aztán irány Olaszország, a keresztfiam elsőáldozása. Persze, hogy elvittem magammal a bringát:-). Sajnos azonban az időjárás nem volt hozzánk túl kegyes, így esőben maradt a vágyakozó tekintgetés a szembe magasló hegyek felé. Olaszországban egyébként őrület van a bringázás tekintetében. MINDENKI bicajozik 15 – 80 éves korig egyedül, párban, bolyban és mindenki szigorúan a kedvenc mezében, ami természetesen színben is passzol a keróhoz. Hétfőn azért 1 órára sikerült felülnöm nekem is és feltekertem 2 hegyre. Gyönyörű volt, sajnos fotókat nem csináltam, mert sajnáltam az időt megállni, bocs. Legközelebb pótlom.

Ma viszont futni voltam 16,5km-t, 1ó28palatt sikerült. Nem volt rossz, de legközelebb nem eszek meg közvetlenül edzés előtt 7 tükörtojást.