2010. december 17., péntek

Szünet, teszt, hideg, kütyü

Egy hét futás nélkül. Többek között ez is történt, na meg persze a Tepó-féle teszt, és közben megjött a hideg. is.

A teszten jobb értékekre számítottam. 81 kg vagyok, ebből 13% zsír és 40 kg izom. A bringán pedig 310 Watt volt a maximum, amit ki tudtam tekerni 1 percen át. A súly különösebben nem érdekel, mert jól érzem magam, ráadásul most jönnek majd a hosszabb futások, úgyhogy az biztos le fog menni. Viszont a 310-nél egy kicsit többet vártam magamtól, de a számok makacs dolgok. Ez van. Majd Tepó csinál belőle 400-at, igaz?!! Legalábbis remélem nem hiába fogom végigugrálni egy bringa mellett ezt a következő 3 hónapot.

A másik, számomra fontos dolog tulajdonképpen már régóta megvan, csak nem vettem észre.

Egy ideje gondjaim voltak a különböző mp3-lejátszókkal, ráadásul a hóban, jégen a Nikechip sem megfelelően számolja a távot. Kb 2 hónapja vettem egy Sony Ericsson X8-as telefont, ez mindent tud!!! Futás közben szól a zene, méri a távot, km-enként mondja a sebességet és mire hazaérek, már a neten láthatom éppen aktuális edzésem minden adatát. SZUPER!!! Ráadásul jól is szól.

Tegnap egy esti, lámpás futásom volt az erdőn át lámpával a -8 fokban. Néhol nehéz volt haladni a sok jég miatt, néhol egy spontán jégtáncot is bevetettem akár a Tom és Jerry macskája, de igazán jólesett ez a lassú, de nem rövid futás. Egyáltalán nem fáradtam, ezzel a tempóval a világból is ki tudnék futni, legalábbis tegnap úgy éreztem. A hideggel igazán csak akkor szembesültem, amikor hazaérve, a kapu előtt kivettem a fülest a fülemből és ehhez jégcsapokat is kellett törnöm :-)


A telefon így rögzítette az edzést:

Ezek hárman nagyon jók!!!