2010. november 3., szerda

"Betegség"

Először is nagy gratuláció az Athen Marathon-on 3:30-at futott Szaszit-nak! 12500 ember küzül az első 900-ban végezni nem kis dolog úgy, hogy a pályán 300 m emelkedés van.

Én viszont köhögtem. Nem volt különösebb bajom, de mozgás közben zavart, úgyhogy inkább megvártam, míg szinte teljesen elmúlik. A hosszú hétvégét Sony-val kettesben, Zalakaroson töltöttük. Ismét nem csalódtunk a hotelben, ahol megszálltunk. Péntek este ráadásul egy ingyenes pókerverseny is volt, ahol az első 3 helyezett komoly nyereményeket kapott. Persze, hogy beneveztünk és persze, hogy a 4., 5. helyen estünk ki. Nem baj, tök jó volt. Szombat reggel Ironsün-nel egy laza, dumálgatós futásunk volt, ami szintén nagyon jól esett. Mire Sony felébredt, én már le is zuhanyoztam. Séta, vásárlás, vissza a hotelbe, aztán szauna. Na, ott meggyógyultam. Persze a biztonság kedvéért este alkohollal fertőtlenítettem a torkomat, nehogy visszaessek. Sony sem szeretett volna megbetegedni…

Hétfőn aztán egy majdnem 17 kilis futásom volt 4:58-as tempóban. Nagyon-nagyon jólesett. Holnap megint megyek. A cipó továbbra is jól vizsgázik. Sokszor ráfeledkezem futás közben, igazából egy +élvezet. Annyira más érzés ebben futni, hogy azt hiszem jól döntöttem.

A mostani hétvége először is Noel fiam 4. szülinapjáról fog szólni. Szombaton pedig a Nagyhideghegy Futásról. 7 km 600 m szint, jó társaság. Azt hiszem méltó hely az idei versenyek lezárására.