2011. május 16., hétfő

Apró változás

Egy apró változás lenne a hétvégi programunkban. Remélem, senkinek sem okoz gondot, hogy az italát saját maga hozza. Nagyon nehézkes lenne az elszámolás, szinte lehetetlen ilyenkor igazságot tenni, úgyhogy legyetek szívesek önellátók lenni. Köszi. A kajánál marad az utólagos elszámolás.

A menetrend pedig a következő lesz. Péntek délutántól várlak Bennetek Rákoson, a Sátortáborban (Fertőrákos, Fő u. 79.). Előtte csörögjetek rám, hogy biztos ott legyek, akinek nincs meg a számom, annak mail-ben megírom. Aki szombat reggel érkezik, annak úgy kell számolnia, hogy 9-kor indulunk, tehát addigra Neki is útrakésznek kell lennie.

8:45-re mindenkinek be kell „depóznia”, hogy 9-kor el tudjunk indulni. Bringára a szokásos dolgokat kell hozni, talán némi Euro nem árt, ha van mindenkinél .A kört Fertőráko-Balf-Fertőboz…. Fertőd- irányba kezdjük, így a magyar oldalt rögtön az elején letudjuk. Ezen a szakaszon kell a legjobban figyelni, mert sajnos itt az út és az autósok minősége is hazai. Határlépés után Podersdorf-ot vesszük célba, aztán a tó északi felénél fordulunk nyugati irányba és az ezt követő szakaszt az 50-es úton tesszük meg. Az utolsó 30 km-en van egy pár emelkedő, de nagyon barátságosak, nem kell félni tőlük. A táv 114 km, tehát 30-as átlaggal is max. 13:00-kor visszaérünk a táborba. Ha bringázás közben ketté is szakad a csapat, bevárjuk egymást még a pályán, hogy együtt kezdhessük el a futást. A futópályán 7 és 10 km-nél lesz frissítési lehetőség a reggel előre leadott étellel, itallal, utána nem. Akinek tehát ez nem biztos, hogy elég, az hozzon magával kulacsövet, vagy bármi hasonlót is.

Itt is együtt maradunk, figyelünk a leszakadókra és elkapjuk a szökevényeket. 9 km-nél lesz egy 1 km-es „hegyi hajrá”, itt muszáj lesz versenyezni, mindenki csapjon oda, amennyire csak bír! A dombtetőn frissítés és egy hosszú lejtmenet vár majd minket, ahol szintén együtt futunk. Utána egy kis hullámvasút az erdőben, majd az utolsó km-nél elengedjük egymás kezét és verseny a táborig.

Zuhanyzás, átöltözés után gyorsan összedobunk valami finom tésztát. Utána pedig elkezdjük a főzést és az ivást. A pörkölt szerintem este 8 körül lesz készen (mi is), addigra a vegáknak is elkészítjük az Ő kajájukat és már vacsorázunk is.

Zenecuccot viszek, de ha van valakinek gitárja, vagy bármilyen hangszere, hozza el!

Biztos jó idő lesz, de azért jó sok meleg cuccot hozzatok, éjjel már biztosan jól fog jönni 1-2 +takaró.

Pihenjetek, kemény lesz :-)))