2010. október 11., hétfő

Pihenőhét

A VB nagyon tuti volt. Veszprémben néztük a barátainknál. Bár a közvetítésből hiányoltam a részeredményeket, azért nagyon jó volt. Jó volt néha meglátni Joe-t vagy a többieket. Nagyon szépen ment minden magyar, talán csak Annamarinak voltak gondjai, de ezt csak az idejéből gondolom. Azért persze Neki is jár a gratuláció. Na persze az élmenők....

Az elmúlt héten nem futottam, nem bringáztam, sőt, nem is úsztam. Szerdán egy óra squash volt, csütörtökön pedig spinning. Spinning órán most voltam először. Szeretnék télen is tekerni és ez egy lehetséges megoldásnak tűnt. Hát nem az. Nekem nem jön be, illetve azt hiszem az alapozás inkább hosszú, egyenletes terhelésről kell, hogy szóljon. Viszont megbeszéltem a konditeremben, hogy hetente egyszer-kétszer tudok majd menni egyedül is a spinning terembe 2-3 órát edzeni.

Reményeim szerint hamarosan megjön az új futócipőm is, így már semmi sem akadályozhat meg hosszú alapozás elkezdésében. Szükségem is lesz rá, mert jövőre nagyot akarok harapni az időmből.