2011. január 10., hétfő

Sokminden

Péntek reggel Szaszit-tal uszodába indultunk, hogy Vili (9:05) megmutathassa nekünk, mit csinálunk rosszul a vízben. Gyakorlatilag mindent. Viszont meg tudta mutatni, hogyan is kellene csinálni. Amikor elkezdtük, nem gondoltam, hogy fél óra alatt ennyi mindent meg lehet mutatni, de az biztos, hogy sokkal könnyedébben úsztam le 1-2 hosszt utána. Sokat kell még gyakorolni, de legalább már tudom, hogy hogyan is kell. Köszi.

Este Sony-val az aprótalpúakkal és Ironsünékkel mentünk volna vacsorázni, de aztán Sün lemondta valami gyenge kifogással az estét Apró jelekből már egész nap sejtettem, hogy valami meglepetés készül, de nem szóltam semmit. Gondoltam rá, hogy miután elindultunk, megkérdem Sony-tól, ne menjünk-e inkább a Papa Joe-ba, kíváncsi lettem volna, hogyan vágja ki magát. Szóval sejtettem, hogy Sünék és Szaszit is ott lesz. Csizkaáék most nem jöhettek szóba, mert Ajsa lányuk 1 hetes. :-))

Végül 19:20-kor elindultunk kettesben vacsorázni. „Véletlenül” éppen találkoztunk Szaszit-tal, akinek éppen arra volt dolga, így együtt mentünk tovább. Amikor odaértünk az étteremhez szembe jött velem András barátom egy kis ajándéktáskával a kezében, majd Mónikát pillantottam meg, Jé, Ti is itt vagytok? Aztán leültünk, én akárhogy is számolgattam a terítékeket sehogy sem jött ki. Tudtam, hogy még 2 főről nem tudok. Éppen ezen gondolkodtam amikor odalépett hozzám egy pár és srác elkezdett egy mesét arról, hogy a Magyar Triatlon Szövetség Honvédségi Részlegétől jött és egy üveg bort szeretne átadni nekem. Hiába kérdeztem meg kb. ötször: De ki vagy?, erre nem válaszolt. Aztán végül bemutatkozott és rájöttem, hogy Öregbaka és Böbe az. Kicsivel később persze befutott Ironsün és Eszti is. Szóval jó kis társaság gyűlt össze, illetve gyűjtötte Őket össze Sony. Bakááéknak pl. péntek délben szólt: Van kedvetek jönni? –Persze. és jöttek, nem semmi…, így végre találkozhattam Velük is.

Finomat vacsoráztunk ittunk is hozzá rendesen, először csak bort, majd whisky-t, martin-it meg jäger-t is. Volt finom torta, szuper ajándékok, szóval minden. Megbeszéltük, hogy milyen szuper lesz a májusi hétvége. Ilyen társasággal, mint akik már jelentkeztek, és akik még fognak, nem is lehet elszúrni .A legjobban persze az jött be, hogy ilyen emberek leptek meg a szülinapomon.


Másnap (szó szerint) 10 helyett 11-kor indultunk futni. Szaszit, Ironsün és én. Laza, 5:30-as tempóval könnyedén, beszélgetve nyomtuk le a kb. 15 kilit. Sünnek megmutattuk azokat az erdei szakaszokat, amelyek benne lesznek a májusi közös futókörben. Asszem tetszett Neki.


Az edzések egyébként mennek rendesen. Páros napokon futok. Eddig 66 km-nél tartok. A mai futás annyival volt kicsit más, mint általában, hogy Vili tanácsára elkezdtem a futásokba egy-egy gyorsabb kilit beletenni. Így a mai 10 km-ben a 4. és a 7. km-t megtoltam, így lett 4:05 és 4:20, az összes pedig pont 5:00 perc/km.

Holnap reggel pedig ismét úszás…6-kor???!!!