2010. augusztus 8., vasárnap

5

Ma egy 40 kilis bringát nyomtam 30-as átlaggal, majd futottam 9,6 km-t 43 perc alatt. A futás elég jól ment, kaptam is egy „super tempo” dicséretet egy osztrák montistól akit a dombokon leszakítottam.

Ezeknél az edzéseknél azonban többet faragott a leendő eredményem idejéből egy beszélgetés. Az élet úgy hozta, hogy volt szerencsém találkozni Voloscsuk Andrással, akivel átbeszélgettük a délelőttöt. Hihetetlen a hozzáállása és a mentalitása. Az edzésmódszerei nagyon közel állnak hozzám, az én hozzáállásom és” módszereim”pedig neki voltak szimpatikusak. Egy szó, mint száz, az első perctől fél szavakból is megértettük egymást. Arra viszont roppant kíváncsi vagyok, miért az Ironman előtti héten találkoztunk először. Egyébként úszóedző is.

Mesélt egy vicces sztorit. Amikor Mexico-ban volt a Deca Ironman-en az orvos minden nap kivizsgálta őket, vérnyomás, súly, magasság stb. Az első nap egy kicsit görnyedten állt oda méredzkedni, majd minden nap egy kicsit jobban kihúzta magát. Azt mondta a Doki nem értette a dolgot és szerinte azóta sem. Egy ember aki 10 Ironman alatt nőtt 5 cm-t :-))

Az Ironman után megint találkozunk majd. Ja, és mentem egy kört a Deca-s bringájával.

6

Este úsztam 45 percet. Azt mondtam, ha tudok 10 hosszt úszni gyorsban, akkor úgy is fogok. Maradok a mellnél. Még kellene szerintem kb. 1-2 hét amire rendesen megtanulnék. Ennyi idő pedig már nincs. A mellúszásommal viszont nincs gond, szerintem. Nem fáradok. Majd télen megtanulok gyorsban is, de asszem kell majd egy edző, vagy legalább egy jó úszó, akit ráveszek, hogy mutassa meg pontosan hogyan is kell. Már nagyon kevés idő van és egyre több dolog merül fel. Pl. hány szendvics kell és azokat mikor adja oda Sony. Mikor hol leszek, egy pontos terv kell neki is, hogy könnyebb legyen a dolga. Közben Anyósom személyében még egy szurkoló lesz velünk, így a 2 aprótalpúval is könnyebb lesz majd. Anyuék is jönnek és persze Csizkáék is. Muszáj lesz jól szerepelnem, ha már odajönnek .-).

Holnap(ma) kis kombi lesz. Már várom.