2011. január 3., hétfő

Meghívó, avagy mennyire hajlik a vas

Korainak tűnhet, de talán mégsem az.

A versenyeken tényleg jó találkozni olyan cimborákkal, barátokkal, akikkel szinte egész évben nem futunk össze. Egy versenyen azonban igazán mindenki saját magára figyel és nem nagyon tud a célba érkezés előtt másra koncentrálni. Ez így is van jól. Jó esetben van egy-két ember, akikkel össze tudsz hozni egy-egy közös edzést, esetleg még edzéseken kívül is tudtok találkozni, de ez elég ritka dolognak számít.

Arra gondoltam, milyen jó lenne egyszer egy stressz- mentes kis összeröffenés. Persze a magunk módján és a csajokat sem otthon hagyva.

Mit szólnátok hozzá, ha lenne egy ilyen hétvége? A tervem a következő:

Május 20.-án, este találkozunk Fertőrákoson és sátrat verünk egy nagyon kedves ismerősöm sátortáborában. Ez gyakorlatilag egész nyáron bringás turistáknak van kialakítva.


Szombaton, 21.-én délelőtt körbetekerjük a Fertő tavat (120 km), majd ráfutunk 10-15 km-t a környező erdőben. Közben a csajok ki tudnak menni a tóhoz napozni, fürdeni, bár Sony már megjegyezte, hogy valami szépségápolós napot szívesen megszervezne, ha inkább az a nyerő:-).



Miután az edzés letudva, neki is tudunk állni, immáron teljes létszámmal a bográcsokban és a parázs fölött a vacsora elkészítésének, amihez persze nagy mennyiségű italt fogyasztunk majd, nehogy dehidratálódjunk:-).

Vasárnap délelőtt pedig sátorbontás.

Ahogy elnéztem a versenynaptárakat, ennél megfelelőbb időpont nem nagyon van, ráadásul az edzés mennyisége erre az időszakra szerintem pont megfelelő.

Kérek mindenkit, minél hamarabb jelezze részvételi szándékát, esetleges észrevételét, ötletét.