2010. szeptember 13., hétfő

Kívülről

Tegnap szurkoltunk a VB-n. Korai indulás és időben érkezés után már ott is voltunk az úszás helyszínén. Szaszit, Ironsün, Tepó és Schwarczi már ott voltak a depóban, amikor találkoztunk. Különösebb izgalmat nem tudtam leolvasni róluk, bár némi zavarodottság azért látszott rajtuk. A víz tényleg elég hidegnek tűnt, de annyira egyikük sem ijedt meg, hogy átadja a chipet és a mezt nekem, pedig kértem. Ezerszer bántam meg, hogy nem neveztem, azt pedig ennél is többször, hogy Sony unszolásának sem engedtem a nevezést illetően. Mondta, hogy meg fogom bánni és most (az egyszer)is igaza lett. Azért az igazat megvallva élveztem így is a versenyt. Egész végig bolyoztunk, mindig sikerült tök jó helyet találnunk és talán sikerült buzdítanunk a pályán lévőket.Ez sem egy egyszerű feladat, ki kell próbálni mindenkinek. A futópályán láttuk még Witch-et és Ivan Grasso-t is, aki a legjobb helyen avatta fel 2 napos bringáját.

Szerintem mindenki nagyot ment. Gratulálok! A versennyel kapcsolatos negatív dolgok pedig úgyis a múlt homályába vesznek, így azzal nem is kell foglalkozni. Kívülről nézve ez a verseny is nagyon jó lehetett, de legközelebb én is inkább belülről fogom  nézegetni.

Képek:

Triatlon VB

10 megjegyzés:

 1. Köszi a szurkolást, és a segítséget is sokat jelentett verseny közben.
  Az ismert szervezési hiányosságok ellenére nagyon jó hangulatú verseny volt, jó érzés volt hogy sokan a magyarokért szurkoltak.
  Jó volt ilyen erős mezőnyben menni, még úgyis hogy a gyatra úszás miatt már az elején nagyon nagy hátrányt szedtem össze, de ezután úgy érzem tudtam menni a (női) középmezőnnyel bringán és futáson is.Több mint 200 helyet jöttem fel az úszás után az AG összetettben, de ez inkább a baromi gyenge úszásnak "köszönhető".
  Bringán és futásnál már nem volt probléma (a kátyúkat leszámítva) nyomtam ahogy tudtam, bár a futásnál én is majdnem kimentem még egy körre, és ennek megfelelően tartalékoltam is (aztán végül a bólyák között bejöttem), de ez és a gyorsabb depózás pár percet jelentett volna maximum.
  Adott a feladat meg kell tanulnunk úszni! :)

  VálaszTörlés
 2. Csatlakoznék Szaszithoz, hogy köszönöm a szurkolást, azt, hogy éjjel elindultatok csak azért, hogy a hangerővel segítsétek versenyünket!

  VálaszTörlés
 3. Csatlakozom a Többiekhez.. Köszönöm a szurkolást, és hogy vigyáztatok a cuccomra.. Egy kalappal a hétvégére! Mindenképpen kilátogatok valamikor.

  VálaszTörlés
 4. Hihetetlen jó érzés volt meglátni Titeket a híd után, és hallani a szurkolást! Ilyenben még nem volt részem, nem gondoltam volna, hogy ennyit számít!! (Talán ezért mentem tudat alatt még egy kört, hogy halljam! :))

  Szombatra pedig: HAJRÁ INSOMNIA!!!

  VálaszTörlés
 5. Nagyon köszönöm én is a szurkolást, jó érzés volt Titeket ott látni!!!

  VálaszTörlés
 6. Szaszit: Igen, meg kell tanulnunk úszni. Egy kicsit talán furcsán néznek majd ránk a kismedemcében, lábtempózást gyakorolva az Extrememan-os úszósapkában:-).

  Tepó: Szívesen, legközelebb majd akkor szurkolok Neked, amikor előbb érek be a célba:-)).

  IronSchwarczi: Neked is szívesen tettük. Külön elismerés a neoprén nélküli úszáshoz.
  Találkozunk Csillebércen.

  Ivan Grasso: Örülök, ha jól esett. Nekünk is jó volt végre versenyezni látni Téged. Nagyon jól nyomtad.

  Ironsün: Neked is jó volt szurkolni, bár egyszer egy ál Sünnek is üvöltöztem, de Ő is gyorsult:-)))

  VálaszTörlés
 7. Insomnia terveirő írhatnál kicsit... hogy lesz? Ki mikor megy? Mennyit? stb...

  Az időjárás lehet, hogy szigorú lesz, de az olyan, mint a jó fenyőmag, csak fűszerezi az ételt, de nem keseríti meg :)

  VálaszTörlés
 8. Myke: Holnap összeszedek pár gondolatot, ígérem.
  A terv lassan összeáll, legalábbis fejben.

  VálaszTörlés
 9. Szia Vasapu!

  Örülök, hogy a véletlen folytán pár szót válthattunk a vb-n a célba érkezésem után. Barátnőm mesélte hogy szinte mint közeli ismerőst fogadtátok be a szurkolócsapatba:) remélem még sok versenyen összefutunk. És had ragadjam meg hogy az első hozzászólásomban (igaz kicsit megkésve) külön gratuláljak a bécsi maratonhoz, és az ironmanhez is. sokat lehet tanulni belőlük
  Üdv

  DSipi

  VálaszTörlés
 10. DSipi: Én isörülök, hogy találkoztunk. Jólesett, mikor mondtad, hogy olvasod a blogomat:-).
  Szépet mentél. A barátnőd kérdezte, milyen szurkolni Nagyatádon:-))) Jó lesz versenyezni is,meglátod.
  Mindent bele addig is.
  Ja, és köszönöm a gratulációkat és a dícsérő szavakat.

  VálaszTörlés