2012. június 8., péntek

PUSH!

A főversenyt egy szezonban nem biztos, hogy csak úgy ki tudod választani, hogy ráböksz a naptárra. Lehet, hogy az választ ki téged. Edzés közben a holtpontokat mivel ütöd át? Egy Ironman célszalaggal a mellkasodon, egy duplát zászlóval a kezeidben, egy rövidtávot 2:15-el a fejed felett? Nem mindig ugyanaz.
Engem idén a Vasi Vasember és a Podersdorf-i féltáv választott ki. Előbbi szűk egy hónap múlva lesz, utóbbi a nyár végén. Természetesen most 07-17-re koncentrálok. Igyekszem a kevés edzésidőmet ennek megfelelően eltölteni.
Az úszásról egyelőre nem tudok nyilatkozni, mert idén szinte még nem is úsztam. Lehet, hogy én tartom a negatív rekordot a triatlonosok közt, amire persze nem vagyok büszke. Bízok abban, hogy szarul úszom, de azt bármikor.
A bringán talán elindult némi fejlődés, de ezt a 3 hetet nagyon meg kell nyomnom az biztos. Futáson pedig főleg a váltást kell még gyakorolnom.
Azt gondolom, hogy a tavalyi időmet meg tudom javítani, da hagyok azért benne 2013-ra is valamit.
Podiról, a Tiédről és egy páros időfutamról később…  a lényeg, idén nyomni kell! :-)))

4 megjegyzés:

 1. Jó lesz találkozni újra és látni az egyre növekvő küzdőszellemedet!

  Az IronFertőt pedig köszönjük! Idén is nagyon feledhetetlen élmény volt. Bocsánat, hogy átmentem "kisleányba" és nem tudtam végig nyomni veletek a futás részt.

  Ígérem, jövőre valahogy végig bicegek :-) Legfeljebb megkérlek, hogy vigyél végig!

  See you at ájronájronipípöl.

  VálaszTörlés
 2. Remélem a váltózásunk is jó edzés lesz neked ;-)
  DE tedd oda magad a Vasi vasemberen keményen! Még az is lehet,h találkozunk ott is ;-)

  VálaszTörlés