2012. május 21., hétfő

IronFertő 2012


Egy-két igazolt és igazolatlan hiányzástól eltekintve szép számmal voltunk idén is Fertőrákoson, hogy egy kis mozgás után ehessünk, ihassunk egy jót, egy jó társaságban.  A csapat java szombaton érkezett, szerencséjükre idén még nem volt olyan szigorú a depózárás időpontja, mint 2013-ban. A bringás rajt pontban 9-kor megindult. Nagyon szép időnk volt, szél nem fújt. A boly végig együtt, egyenletes tempóban haladt. Piszok jó volt megint. Ugyanott, ugyanarra ahol tavaly is. Mindenki vigyorgott és a tempó is elég jó volt. Podersdorf-ban megálltunk, megnéztük, honnan indulunk a féltávon augusztusban, megnéztük a nagyok csillagjait, aztán Jois előtt a frissítő. Laci egyre profibb, szó se róla egyre komolyabban végzi a dolgát. Irány tovább, innen még 40 kili a bringa. Az utolsó 10 körül kaptam egy kólintást a fejemre, de hamar túlléptem rajta, így együtt érkeztünk vissza, innen volt aki nem jött tovább, de volt, aki csak innentől vállalta a távot. A futás elején állítólag történt valami kis affér, de szerintem ez csak valami legenda egy kihajtó autóról egy tükörről és egy kézról… A tempó szép nyugodt volt, a pálya pedig pontosan a tavalyi, ismét nagyon bejött, bár itt már éreztem, hogy jó lesz. Az első frissítő után először a combom első része görcsölt be, de szerencsére Tepó segített, így sikerült a lábam többi részét is vigyázba állítani.  5 perc után már tudtam járni, utána pedig már futottam is. 14 km-nél a lányok kiszálltak, csak mi nyomtuk tovább. Szépen egyenletes sebességgel idén is megcsináltuk. Jó volt!

Visszaérve a népes táborba elkezdtük a tésztafőzést, majd a pörkölt elkészültéig ittunk is rendesen. Vacsora után a kicsit spicces Myke meglepte saját magát születésnapja alkalmából egy tortával. Szóval idén is nagyon ott volt a hangulat. Mindenkinek nagyon köszönöm a részvételt, remélem tetszett. Sony-nak, Szaszit-nak és Lacinak külön köszönöm a segítséget.

2013-ban pedig ismét IronFertő!!!3 megjegyzés:

 1. Köszönjük az ismét nagyon jó szervezést! Legközelebb is ott a helyünk! A lábadért pedig elnézést, a legjobb szándék vezérelt :-)))

  VálaszTörlés
 2. Korrekt, őszinte beszámoló, minden így volt:) Köszi mindent még egyszer, legközelebb is megyünk! Az utolsó kép alapján Bakának nem is fájt semmije!
  Egy lány, aki kiszállt 14-nél...

  VálaszTörlés
 3. Éves Utasbiztosítás - A Travel Guard több kockázati tényezőt lefedő Éves utasbiztosítás védelmet nyújt Önnek összes külföldi útja során, az év 365 napján. Kösse meg már ma Éves utasbiztosítás.

  VálaszTörlés