2011. június 19., vasárnap

150 km

Szombaton sajnos nem tudtul összehozni Szaszit-tal a közös edzést, így egyedül indultam a hajnalban kezdődő „hosszúra”. A Fertő körül mentem Ilmitzig, majd onnan vissza. Ez 140 km. Próbáltam mindent úgy csinálni, ahogy majd a versenyen is fogom. Kb. 30 percenként ettem, ittam, óránként pedig 1 sótablettát vettem be. Jól haladtam, jól éreztem magam, bár az esti kommentektől néha hangosan felnyerítettem. 64 kilinél valahogy kikapcsoltam a gps-t, úgyhogy 6 km nincs rögzítve, de érzésre az is ugyanolyan volt, mint a többi. Kb. 90 körül volt egy nagyobb holtpontom, de egy kis energiaital és 2 extra sótabletta visszarántott. 33,2-es átlagot tudtam összehoznom, majd átöltöztem gyorsan és irány Tómalom. A futás még a bringázásnál is jobban esett, hihetetlen volt, szinte pihentetett.:-) Hazafelé persze a hosszú emelkedőn már éreztem az elmúlt 5 óra hatását, de ennek az edzésnek tényleg minden percét élveztem. A futás 10 km volt 5:07-es átlaggal.

Az új fülesen régi zenék szóltak:

9 megjegyzés:

  1. Good moves, speed demon! :))

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó kis edzés, durva átlagokkal. Fertőn is akartam kérdezni már, de milyen boltban lehet sótablettát meg magnézium ampullát venni? Spéci futóbolt vagy pl gyógyszertárban is? Mert holnap Pécsett leszek szabin és megpróbálnék beszerezni. Üdv DSipi

    VálaszTörlés
  3. DSipi: Köszi. Magnéziumot Pécsett szerintem az Árkádban, a Biotech-ben tudsz venni. Ha ott jársz, vegyél még L-Carnitine-t meg ilyet is:Biotech 12 Hour Energy Shock .

    Sótablettát nekem a Szaszit adott, de szerintem komolyabb sportboltban találsz.

    VálaszTörlés
  4. Ez az! Ígéretes a sebesség! A só tabletta pedig őrületes találmány:-)
    Keep going, keep going.

    Ja igen! Nekem viszont összejött ma, az ami neked nem tegnap!

    Edzhettem Szaszit mesterrel! Nem volt előzetes egyeztetés, egyszerűen csak szembefutottunk a szigeten!
    Jót bandáztunk és a mester jelenléte persze jót tett a HR-emnek is. Persze Ő csak laza tempóban tolta!
    11kili közösen, sok jó tanács a részéről. Jó volt nagyon közösen edzeni "valakivel" a "csapatból"!
    Egyébként ez egy csúcs hétvége volt számomra, hiszen szombaton:
    Kombináttal, Sünnel (sündörögve 180:-), Lelketlennel
    és
    vasárnap:
    Szaszit mesterrel
    edzhettem.

    VálaszTörlés
  5. Lelketlen Cyborg2011. június 19. 21:21

    you're doing great.keep it up!
    remember:this is your ride...this is your church...

    VálaszTörlés
  6. @Norbi:Jól nyomod én már nem is merek kimenni veled edzeni:) Amúgy is veszélyes Veled kimenni tekerni mert az osztrák rendőrök már izzítják a traffipaxokat ha meglátnak :)

    @DSipi:Sótablettát Lenkei vitaminos boltban vettem, tengeri sótabletta néven fut 100db/970Ft. Magnézium ampullát pedig komolyabb edzőtermekben vagy fitness táplálékkiegészítős boltban keresnék, gyógyszertárban is van 10db-os MagneB6 ampulla,de ebben egyrészt kevesebb Mg van mint a sportra készültekben, másrészt üvegből van és le kell törni a végeit ami edzés közben macerásabb lehet.

    @Öregbaka: örülök hogy "összefutottunk" nekem volt a megtiszteltetés hogy együtt futhattunk, jó volt bandázni, legközelebb bringát is hozok:)
    Keményen nyomod te is az edzéseket, jók ezek a hétvégi közös edzéseitek így sokkal könnyebb a holtpontokon is átesni, és mindig lehet tanulni másoktól apró trükköket. Például én ma megtanultam hol lehet elvonulni a szigeten, ha az ember egy kis magányra vágyik:)
    Ezt a jó kis rehab napot megkoronázva este visszafele átkeltem a budai hegyeken is, a végén már nem volt őszinte a mosolyom:)

    VálaszTörlés
  7. Olyan magas labdákat hagytok a kommentekben, amikre már nem merek reagálni. :D

    VálaszTörlés
  8. Vasapu, Szaszit köszi a tippeket. Ma sikerült mindent beszereznem, holnap hazafelé ki is próbálom őket.

    VálaszTörlés
  9. nagyon állat a tempó!
    Jó lesz ez!

    VálaszTörlés