2011. április 2., szombat

Alakul

Kicsit finomítottam a bringa beállításait. Könyöklő előbbre, nyereg kicsit előre döntve és így tökéletesnek érzem. Idei második tekerésemmel is elégedett vagyok. 31,9-es átlagot tekertem 44 km-en úgy, hogy most nem is tekertem ki magam nagyon, ráadásul a szél is erősebb volt, mint legutóbb.  St. Margarethen-nél egy piros mezes trió eredt utánam, de nem volt esélyük:-), az üldözés viszont jól esett, jó volt versenyest játszani. Egyébként szélben még jobban érezni jótékony hatását ennek a viszonylag agresszívebb beállításnak.

8 megjegyzés:

 1. Mi újság az úszással? Hogy megy a gyors? Persze gondolom, most inkább a futáson, és, mint látom, a bringán van a hangsúly...

  VálaszTörlés
 2. Nincs is annál jobb mint egy jó kis tekerés! De a csapatban történő bringázás, vagy egy másik csapat sokszor megzavarhatja az edzést! Nem tudod a saját tempódat követni vagy éppen teljesen leszakadsz és ezért nem élvezed az edzést! Nehéz ügy!
  Az úszással kapcsolatban: szerintem sokan irigylik tőled az 1 óra 20-as melles időt!
  A családi pihiért meg külön gratula!!!
  Keep going, keep going.

  VálaszTörlés
 3. Piros mezes trió? Csak nem a BMC pro tour csapata volt? :) Jó volt a tempód nagyon, csak így tovább!

  VálaszTörlés
 4. Laciii: Az úszáat most hanyagolom...
  Adtam magamnak 2 hónapot, heti háromszori edzéssel, hogy megtanuljak gyorsban úszni, de ez nem jött össze. A mellúszást , illetve a vállaimat júniustól ismét elkezdem erősíteni, talán azzal is meglesz a tervezett idő.
  Most valóban a futáson van a hangsúly és lassan a bringára is jobban ráfekszem.

  Öregbaka: Én csapatban nem is nagyon szoktam, illetve a mi csapatunk kis létszámú (2 fő), de azt szeretem, olyankor általában könnyebben átesek a holtpontokon mikor Szaszit előttem vagy mögöttem teker.
  Persze egy bizonyos csapatos edzést nagyon várok már...:-)))
  Köszi.

  Ironsün: Asszem Specko mezben voltak, de egyik sem Cancellara volt, az tuti:-)

  VálaszTörlés
 5. Jó látni benneteket a fényképeken és jó érzés azt olvasni, hogy könnyedén teljesíted a magadra mért távokat - futásban is és biciklizésben is. De azért azt nem gondoltam, hogy Sárvár után még megint indulsz az Iroman versenyen. Puszi: Anyu

  VálaszTörlés
 6. Szia Norbi! Hogy ityeg mostanság?

  VálaszTörlés
 7. http://powerhiker.fw.hu/
  egy kis segítség a hétvégéhez!!
  Olvasgasd...

  VálaszTörlés
 8. Anyu: Az Ironman fix, nagyon úgy néz ki hogy a dolog maradandó:-)

  Laciii: Köszi az kérdést, lsd fent.

  Tepó: Megnézem, bár ebben a két napban fákat tövestől már nem tépek ki:-)

  VálaszTörlés