2011. február 19., szombat

Valami történik

Kicsit nehéz volt magamat rávennem az eheti dombfutásra, de persze azért nekiindultam. A mai adag 7 felfutás volt. Már az elsőnél is éreztem, hogy könnyebben megy és végig így is maradt. 3:09 és 3:13 közötti időket mértem felfelé mind a 6 alkalommal. Az utolsót pedig szokás szerint megnyomtam. Na, ez lepett meg igazán. Az eddigi 2:58 pb-t 2:37-re javítottam. Ez elég komoly különbség ekkora távon. Nem ismerem a képletet, amivel ezt át lehetne számolni mennyit is hoz ez majd Nagyatádon, de biztos rövidíti az futóidőmet.

6 megjegyzés:

  1. Látom, hatalmas iramban folytatódik a faragás az időkből. 21 mp...! :-) Hajrá, így tovább!
    Hogy megy az úszás? Mennyi megy megállás nélkül? Hogy alakulnak a 100-as, 200-as időid, ha mérted mostanában?

    VálaszTörlés
  2. Szep munka!
    Ivan Grasso ki tudja szamolni en biztos vagyok benne:):):)

    VálaszTörlés
  3. Azt hiszem, iparkodnom kell, ha szeretnék veled a futópályán is összefutni... Jól nyomod nagyon, a dombfutás amúgy nagyon hasznos, minket tájfutó koromban vittek mindig TV-toronyhoz résztávozni.

    VálaszTörlés
  4. Remélem azért fogunk találkozni a futópályán, vagy Ti már pezsgőztök a fürdőben mikor mi leszállunk a bringáról? :)

    VálaszTörlés
  5. Lacii: Úszás fronton most a technikázásé a főszerep. Szerintem jövő héten fogok megint 100 és 200 m-t mérni. Talán többet is...

    Cyborg: Köszi.
    Én is Őrá gondoltam:-))

    Ironsün: Azért azt nem hiszem, hogy ne találkoznánk:-)
    Ezt hívját résztávozásnak?

    Ivan Grasso: Biztos összefutunk. Nekem még úszni is meg kell tanulnom addig, a bringán pedig nem tudom mire leszek képes idén.

    VálaszTörlés
  6. Konkrétan a résztávozás során van némi pihenő (futás nélküli) az ismételt távok között, de erre is ráhúzhatjuk nyugodtan az elnevezést. A lényeg, hogy jó hatással lesz rád, az biztos:)

    VálaszTörlés