2011. január 16., vasárnap

Szép kilátások

Hétvégi hosszú laza tempóban, ez volt a cél. Azt kell mondjam, rendben is volt. Felfutottam a Szárhalmi erdő tetejére, majd onnan le egészen a Fertő tóig, onnan pedig az erdőn át haza. 21,5 km volt 1:55 alatt, pont, míg a skacok aludtak. A tempó 5:21 lett, a fogyasztás pedig 4 kocka csoki 1 dl vízzel. Le szerettem volna fényképezni a Kecske hegy tetejéről a tavat, de nem akartam időzni. Elég szép ilyen napsütésben, majd meglátjátok májusban.

Az Endomondo-val kapcsolatban kiderült, nem kell, hogy folyamatosan online legyen. A km-eket mondja a füledre akkor is, ha nincs csatlakozva. Amikor pedig hazaérsz, automatikusan feldobja az edzést.

6 megjegyzés:

  1. Én is offline használom és edzés végén manuálisa töltöm fel az eredményt.
    Szép távot mentél és szép környezet lehet! ;)

    VálaszTörlés
  2. Nem csak a táv de a részidő is elismerésre méltó!
    Ez a "laza" tempó sok mindenkinek még csak egy álom,beleértve magamat is.Gratulálok!

    VálaszTörlés
  3. Még mindig irigyellek:) Ma főleg a Fertő-tavi oda-visszáért. Egyébként ma akartam üzenni endomondo barátunkon keresztül, fél óránként lestelek, de pont akkor mentél futni, amikor én is kint voltam, így elmaradt a "FASTER":)

    VálaszTörlés
  4. Cole81: Nekem eddig midig online volt, de mivel a bringás edzések java Ausztriában szokott lenni, kíváncsi voltam. Szaszit aztán kipróbálta így most már nyugodt vagyok, hogy nem fogok hanyattesni a telefonszámlától nyáron sem.
    Tényleg szép a környezet, ha van kedved (tek) kipróbálhatos májusban.

    Cyborg: Köszi, a tuti az lenne, ha ez a tempó az Ironman második félmaratonján is menne.

    Ironsün: Remélem, ha legközelebb jössz tiszta idő lesz. Utána haza sem akarsz majd menni:-).

    VálaszTörlés
  5. Szó mi szó csábító ajánlat, csak lenne egy 2. kategóriás csoport is, mert nekem a tempótok hardcore lenne még, főleg h már eléggé élesedtek akkora a nagy eseményre.

    VálaszTörlés
  6. Cole81: Nem hiszem, hogy annyira nyomjuk majd. Persze biztos lesznek szakaszok ahol valaki elindul és elkezdődik az üldözés, de ez nem verseny lesz. Szerintem a 110 kilit kb. 4-4:30 alatt fogjuk letolni. Utána a futást szintén lazább tempóban, hiszen ezen a triatlonon is a harmadik szám lesz a legerősebb, leghosszabb.:-))

    VálaszTörlés