2011. január 14., péntek

Lift

Ébresztő 5:00-kor !!! Fél 6 után már csobbantunk is. Ma kettesével úsztam a hosszokat, gyorsban, tenyérellenállással. Hol jobban ment, hol kevésbé. Aztán meg pár hossz mell. Lassan, de talán alakul, viszont elfáradtam.

Délután kezdett kisütni a nap, de szerencsére én még előtte pont el tudtam menni az esőben futni. A futóköröm elején van egy domb, ami 1 km hosszú és 50 m-t emelkedik, erre futottam fel szép nyugis tempóban négyszer, aztán meg haza. Összesen 14 km lett és kb. 250 m szint. Szuper volt, most viszont fáradt vagyok, holnap pihenés, kirándulás Sony-val és a banditákkal.

6 megjegyzés:

 1. Jól van, alakul ez az úszás. Lassan eljön az is, amikor már nem fog annyira fárasztani... Nyomjad!

  VálaszTörlés
 2. Én a tenyeret hanyagolnám,ameddig nincs egy jó kialakult stilusod. Rossz irányba vihet el és a helyes vizérzéstvízfekvést sem segíti. Inkább csak a profiknak való. Ha ragaszkodsz hozzá akkor is csak max 20%-ban használd.

  üdv: Vili

  VálaszTörlés
 3. Tepó: Egyelőre furcsa elhinnem, hogy gyorsban is lehet olyan lazán, nyugodtan úszni, mint mellben, de el kell hinnem, hiszen Nektek is megy. Tanulok, gyakorlok és várok.

  Vili: Rendben, legközelebb nem veszem fel, tudom, hogy igazad van, megpróbálok nem foglalkozni a lassabb haladással.

  VálaszTörlés
 4. Igen,én is Vili pártján állok! Bármennyire is az én teljesítményem elmarad az övétől. Tavaly alig használtam a felkészülés alatt, kb. havi 1x ha felvettem. Inkább a bója figyelt a lábam között többször. Pörgesd a saját kezed, és a technikával törődj egyenlőre! Aztán majd jöhet a teknőc :-))) amivel először kb el fogsz süllyedni :-))

  VálaszTörlés
 5. Tepó: Volt szerencsém már a teknőchöz :-)))
  Na, az megint egy furcsa dolog....

  VálaszTörlés
 6. Az ökölbe szorított kézzel gyorsúszás is elég mókás :)

  VálaszTörlés