2010. május 17., hétfő

Zöld szőnyegen

Az erdőt is megtépázta a vihar, mindenfelé letört ágak, derékba tört fák hirdetik a 80 – 100 km/h-ás széllökéseket. Az ösvényeket puha zöld levéltakaró fedi. Ma is baromi nagy szél volt, de úgy gondoltam, aminek le kell törnie az már letört, úgyhogy megyek. Nem volt egyszerű az oldalszélben egyenesen futni, a szembeszélről nem is szólva. Na, mindegy, megvolt. 16,3 km 1ó26perc alatt. Azt hiszem, ezt a távot lassan átminősítem a közepes státuszból a rövidbe, hiszen már csak szűk 3 hónap van az Ironman-ig. Ráadásul tényleg nem különösebben erőltetem meg magam ezen a távon, pedig van benne 300m szint is. Egy kicsit aggaszt ez az időjárás, mert bringázni azért durva ez a szél:-(

10 megjegyzés:

  1. Lassan elő kell szedni a téli cuccokat a szekrényből:)
    Brennberg-Hermes felé nem olyan durva szél, hétfőn teszteltem.
    Belegondoltál hány fokos lehet az orfűi tó?
    Brrrrr...

    VálaszTörlés
  2. Szaszit: Eddig nem gondoltam bele, kösz, hogy eszembe juttattad:-).
    Szombat reggel egy Fertő-kör? Nem bringával megyek Veszprémbe, mert nincs út, csak a 8-as, azon meg -Sony mondta- nincs kedvem menni.

    VálaszTörlés
  3. Szaszit: Én már előszedtem a bedobozolt, télig félretett cuccaimat, pl. hétfő este és ma hajnalban is téli sapkában nyomtam a futást!!! És ami durva: nem bántam meg egyáltalán! Ironsün

    VálaszTörlés
  4. "Veszprémbe, mert nincs út, csak a 8-as, azon meg -Sony mondta- nincs kedvem menni. " :DDD

    Én is sokszor fel vagyok világosítva, hogy mikor, hol van kedvem kerózni!

    Ez? 150 km: Sopron - Fertőd - Tét - Zirc -Veszprém
    ha 5h-kor indulsz, 10h-re ott lehetsz!

    VálaszTörlés
  5. Myke: Így megy ez, de nem is baj.Megkérdezem, bár akkor már lehet, hogy a Sopron-Sárvár-Pápa-Zirc-Veszprémet választanám. Azt a Fertőd-Tét-Zirc útat nem ismerem.

    VálaszTörlés
  6. Sziasztok!

    Eddig csak lapultam :-). Addig-addig halogattam a komment írását, hogy már egyre kínosabb lett. Igaz, egyszer írtam, de egészen véletlenül az oldal tulajdonosa kitörölte.
    Viszont most szeretném közölni, hogy Vasapunak azért nincs kedve(m) Veszprémbe biciklizni, mert veszélyes. Ezt komolyan is gondolom. Mindig arról mesél, hogy milyen őrült módjára vezetnek az autósok, egyáltalán nem kerülik ki a bicikliseket, hanem csak elmennek mellettük. Úgyhogy most az egyszer úgy döntöttem beleszólok az edzéstervébe, és tiltakozok a veszprémi út ellen. Ez a Zirces, Pápás dolog sem igazán győzőtt meg, persze nem is tudom milyen, de most már beleéltem magam, hogy együtt kocsikázunk, meg amúgy sincs kedve, hiszen mondtam.

    Sony

    VálaszTörlés
  7. A szombat nekem valószínűleg nem jó, esetleg péntek délután?
    Az uszoda hétfőn hétvégi rend szerint 9-kor nyit.
    A 84-es út Sárvárig sem egy leányálom, tavaly amikor mentem arra úgy éreztem, hogy egy ki tud közelebb elmenni egy biciklis mellett játék részese vagyok:)

    VálaszTörlés
  8. Myke:A Zirc felé vezető úthoz sincs kedvem. Marad a Fertő-kör, na meg utána a közös kocsikázás Sony-val:-)

    VálaszTörlés
  9. Vasapu: :DD

    Érthető! Ha ott van a biztonságos Ausztria, ténylegh kár itt kockáztatni.

    VálaszTörlés