2010. május 12., szerda

Zöld erdőben

Imádok zöld erdőben futni! Ma kifutottam Fertőrákosig, majd a Fertő-tóhoz, utána pedig szintén az erdei úton haza. Majdnem 23 km és 200 m szint volt benne. 2ó4perc volt laza tempóban. Amíg meg nem halt az mp3-am jó zene szólt:

Este pedig a heti rendes fallabda volt. Az is jó volt:-).

10 megjegyzés:

 1. Irigyellek, hogy ilyen gyönyörű helyeken futkározhatsz.:) Az erdőben futás tényleg klassz. Egyrészt terep, másrészt minden érzékszervünkre hat, ezért nem is uncsi. És ha egy vaddisznóval összetalálkozol, akkor futhatsz, mint a nyúl...bocs a képzavarért.:)

  VálaszTörlés
 2. Mennyire utálok büdipesten lakni...
  Anno Egerben én is hasonló edzéseket csinálhattam akár hétköznap is.

  VálaszTörlés
 3. Gabsy,Njoco: Azt még le se írtam, hogy van egy hely az erdőben, ahonnan 10-ből hatszor kiugrik egy őz, mindig ugyanott. Eleinte megijedtem, de most már várom.
  Azért Ti se panaszkodjatok, én, ha csütörtökön szeretnék valahova elmenni szórakozni, esélyem sincs.
  Budapestnek is megvannak az előnyei, nem is kevés.

  VálaszTörlés
 4. Folyamatosan irigykedem: erdő, mező, Fertő-tó...:-)De tényleg! A zenét leszámítva... :-)

  VálaszTörlés
 5. Laci79: Nem jön be ez a zene? Nem hiszem el.

  VálaszTörlés
 6. Nem, de annyi baj legyen, ettől szép a világ, hogy különbözőek vagyunk és különböző dolgokat szeretünk. :-)
  Sokféle zene bejön, de az elektronikus valahogy nem. Leginkább a funky-t, a soul-t és a jazz-t szeretem, meg jöhet rock is és némi underground. Meg úgy általában szeretem a szövegcentrikus dalokat. Ennyi. :-)
  Forma 1-ben én a finnekre esküszöm Keke Rosberg, Mika Hakkinen, Kimi Raikkönen. Imádom a hidegvérű ösztönös zseniket. Azt hiszem, hogy ebben sem egyezik a véleményünk... :-), de sebaj. Ja, most Vettel drukker lettem (Kimi távollétében)...pokolian gyors a gyerek. Igaz, hogy Button meg nagyon elegánsan vezet, meg jól triatlonozik, mint megtudtam. Te Schumi fan vagy, jól tudom?

  VálaszTörlés
 7. Laci79: A jót mindenből szeretem, csak a futásokhoz nem hallgatom pl. Quantic-ot, Marcus Miller-t, vagy Herbie-t(láttam személyesen is), pedig nagy kedvenceim Ők is és még sokan mások.
  A Forma 1-ben Kimi volt a másik kedvencem.
  Látod sok a közös nevező:-).
  Ennek örömére -talán nyitott fülekre talál- ajánlok Neked egy finn jazz-triót, ha ismered nagyot nősz a szememben(csalni nem ér).
  http://www.youtube.com/watch?v=5bdSfmYdJ8o

  VálaszTörlés
 8. Most akkor biztos, esek a szemedben, de nem ismertem őket. :-) Viszont nagyon tetszik, igazi virtuóz előadás, meghallgattam több dalt is tőlük, tényleg jók! Köszi!
  Én amúgy simán futnék ilyen zenével a fülemben, nekem úgyis csak háttérnek, kísérőnek szól.

  VálaszTörlés
 9. Laci79: Nem azt mondtam, hogy esel, ha nem ismered, hanem, hogy nősz, ha ismered.

  VálaszTörlés
 10. Értettem én. :-)

  VálaszTörlés