2010. május 10., hétfő

Fraknó

Tegnap Szaszit-tal tekertünk egyet délután, 2-kor indultunk, úgyhogy nem élőben néztem a forma 1-et!!!!! Megérte, Orfűre készülve kitekertünk Fraknóba, egészen a kápolnáig. Aki volt már arra, tudja mit jelent ez. Azok kedvéért, akik még nem látták:
Táv: 86 km

Szintemelkedés: 1021 m

Átlagtempó: 27 km6h

Ez kb. megfelel az Orfűi pálya adataival. Durva. Szerintem elöl mindegy hány tányérod van, úgyis kevés, úgyhogy, mivel nekünk csak kettő, az ugyanolyan kevés, mint a három.

10 megjegyzés:

 1. Szuper a kép, jó kis edzés!

  VálaszTörlés
 2. (főleg, hogy fos volt az f1)

  VálaszTörlés
 3. Szerintem is volt már jobb évad (2004), de mivel Schumi-fan vagyok, idén ez tetszett a legjobban, ha nem játszik a Button-nal, tényleg semmi nem történt volna.

  VálaszTörlés
 4. Igen az a rész jó volt. Button elég frusztrált is lett. :D

  VálaszTörlés
 5. Utánanéztem, a telefonban említett apró kupacot a féltávon is meg kell mászni:( A Károly kilátóhoz vezető műút hasonlít rá:) Viszont féltáv napján ismét F1, Kanada, időmérő este. Azt már kipihenten tudjuk nézni. Egyébként tudtátok, hogy Button szokott triatlonversenyeken indulni? Ironsün

  VálaszTörlés
 6. Jó volt a tekerés köszi!
  Párszor még meg kell csinálni a Muck-ot, vagy valami hasonlót ha nem akarjuk tolni a bringát Orfűn:)
  Sajnos ha nincs eső nincs rendes verseny idén az F1-ben. Button nem is rossz triatlonos a legjobbja olimpiai távon 2:07.

  VálaszTörlés
 7. Irígy vagyok a képért, a helyért ahol laksz/laktok meg úgy egyáltalán. :-)
  Na, Button sokat nőtt a szememben!

  VálaszTörlés
 8. Ironsün: Igen, a Vili is azt mondta, hogy körönként egy Muck. Ki is jön az 1040 m:-(
  Szaszit: Bizony, Muck, Lutzsmannsburg, Fraknó, ezek az edzések kellenek. Mondjuk a szombati pályáinkon se áll meg az üveggolyó:-).
  Button-t egyébként a Honda szélcsatornájában ültették fel a bringára, azt mondta sokat számított.
  Laci79:Általában az emberek nem tudnak értékelni semmit, csak, ha már nincs. Nos, én tudom, vagy legalábbis próbálom. Szeretek itt élni, persze itt se minden fenékig tejföl.Ezért a képért megszenvedtünk rendesen Szaszit-tal. Ráadásul -bár mostanában nagyon metálos- mindjárt itt a VOLT is. Massive Attack, Air, Prodigy, stb. Mondjuk akkor durva a város:-)

  VálaszTörlés
 9. Jól néz ki az a bal oldali bringa. :D

  VálaszTörlés
 10. cciepursuit.blog.hu Akkor már tudom milyet veszel:-).

  VálaszTörlés