2010. május 5., szerda

Időhiány

Nem igazán tudtam sok időt szánni az elmúlt napokban a blogra és sajnos az edzésekre sem. Pénteken azért Szaszittal elmentünk egy közös tekerésre. Tök jó volt és – nem kihasználva egymás szélárnyékát- dumálgatva 29,9 km/h-átlagot produkáltunk a 44 km-en.

Szombaton aztán irány Olaszország, a keresztfiam elsőáldozása. Persze, hogy elvittem magammal a bringát:-). Sajnos azonban az időjárás nem volt hozzánk túl kegyes, így esőben maradt a vágyakozó tekintgetés a szembe magasló hegyek felé. Olaszországban egyébként őrület van a bringázás tekintetében. MINDENKI bicajozik 15 – 80 éves korig egyedül, párban, bolyban és mindenki szigorúan a kedvenc mezében, ami természetesen színben is passzol a keróhoz. Hétfőn azért 1 órára sikerült felülnöm nekem is és feltekertem 2 hegyre. Gyönyörű volt, sajnos fotókat nem csináltam, mert sajnáltam az időt megállni, bocs. Legközelebb pótlom.

Ma viszont futni voltam 16,5km-t, 1ó28palatt sikerült. Nem volt rossz, de legközelebb nem eszek meg közvetlenül edzés előtt 7 tükörtojást.

11 megjegyzés:

  1. :) Kellemetlen teli hassal. Egyszer én is csináltam hasonlót, mert munkából hazaérve már marha éhes voltam, viszont sötétedés előtt el akartam menni futni. Na, a futópályán végigbüfiztem (nem róka :)) az egész futást.:)

    VálaszTörlés
  2. Jó lehetett ez az Olaszolrszági kiruccanás, a képekért kár... :( Egyébként ha így tekersz 29,9-es átlagot, akkor a bringával sem lesz semmi gond! Tehetséges vagy ehhez és pont. (ha nem jött volna át, irígykedem :D)

    VálaszTörlés
  3. Gabsy: Pedig visszafogtam magam, 10-et ettem volna, csak tekintettel voltam a futásra. 2 elég lett volna.
    Én szerencsére ritkán látok "rókát", akkor is az alkoholtól:-).

    VálaszTörlés
  4. Myke: A képeket én is nagyon sajnálom, majd legközelebb...
    Irigykedni nekem lenne okom a 11,5 órás IM-re:-), bár most inkább sajnállak miatta, mert nagyon-nagyon magasra tetted Magadnak azt a bizonyos lécet. Én a helyedben biztos 11-en belüli időt szeretnék:-).
    Egyébként bóknak veszem:-).Köszi.

    VálaszTörlés
  5. " Én a helyedben biztos 11-en belüli időt szeretnék:-)."

    Jó az empatikus képességed, lásd az ettől függetlenül írt kommentemet:

    http://ironmyke.blog.hu/2010/05/05/1000m_szint#comments

    Még egy: jó a sok tojás a kedvező fehérjetartalma miatt azonban 3-nál több sárgáját(!) ne egyél szerintem egy nap, mert sok benne a rossz zsír.

    VálaszTörlés
  6. Myke: Olvastam én is a későbbi kommentedet:-).
    Egyébként abban nem vagyok biztos, hogy idén nem sikerülhetne a 11-en belüli. Hozzáadódott egy újabb edzésekben gazdag év és annak biztos nyoma van. Most nem úgy kezdted, hogy nem tudsz úszni - ami elég durva:-) - és a lábaidban is benne van jópár +kilóméter. Persze az a "baj", hogy a 2009-es versenyed tökéletesre sikerült és semmi garancia arra, hogy ez idén is sikerülhet. Nagy a kockázat, viszont, ha fogadnom kellene mégis a 10.59-re tenném a pénzem:-).
    Démon ( a kutyám) nagyon örülne, ha ezentúl így enném a tojásokat és biztos szebb hangja is lenne:-).

    VálaszTörlés
  7. Vasapu: Igen, pont így van. Idén nem fogok indulni. Viszont nagyon jó szurkolótábora leszek Tepónak, Neked, Witch-nek és Öregbakának. Érdekes lesz kívülről megnézni a versenyt.

    Démonról képet kérünk a blogra!

    VálaszTörlés
  8. Kár hogy nem jó időt fogtatok ki Olaszországban, és hogy nem tudtál rendesen tekerni.
    Durva ez a 7 tojás futás előtt, nem csodálom hogy voltak gondok:)
    Én inkább semmit nem eszek futás előtt, csak iszok egy keveset, futás közben eleinte kicsit tompul az éhségérzet, legalábbis én ezt tapasztaltam.
    Jó volt a pénteki bringa, látszott hogy jó erőben vagy, én egy kicsit fáradt voltam, Ausztriában pedig sokkal nyugisabban lehetett kipróbálni a könyöklőt is:)
    Hétvégén csak váltóztam a futáson, a 2.helyre jöttünk be végül, jó volt ez így is, egy szakaszt futottam a csapattal, egyet meg levezettem a célig.

    Megnéztem ezt a nagyváradi ironmant amit mondtál, 16-19 fokos víz,1600m szint a bringán ajánlott Cyclocross bicikli vagy MTB, futásnál körönként 15 lépcső(?) 5óra szintidő.Igazi túlélőverseny lehet:)

    VálaszTörlés
  9. Szaszit: Megint nagyot futottál, Sárvár után ez a 2. hely nem semmi.Gratulálok!!!

    Nagyváradon csak azt nem értem, miért nyáron rendezik, miért nem hóban? Ha lúd, legyen kövér!

    VálaszTörlés
  10. Köszi, de ez a tűzoltó csapat érdeme volt, én csak kicsit több mint 3km-t futottam a klingenbachi emelkedőn:)
    Az első atléta váltó nagyon elhúzott, és persze az Ervin nyert 1:11-el, Kustor Peti lett a 2.

    Majdnem elmentem a holnapi orfűi duatlonra, de aztán mégse, pedig a Vili is főszervező, és a bringámat is láttam a tavalyi képeken:)

    VálaszTörlés
  11. Szaszit: Én is majdnem elmentem, de maradok az eredeti tervnél. Ráadásul elég messze is van.
    Ironsün ott lesz, kíváncsi vagyok mit mond majd.

    VálaszTörlés