2010. február 20., szombat

Esőben

Napközben, ha esik és a kocsiból ki-be szállok, de egyébként is próbálom elkerülni az esőt, asszem ez a normális,  Este viszont, futás előtt ma Sony éppen rákérdezett, hogy esőben is kimegyek-e. A válasz egyértelmű volt, persze, asszem ez is normális, csak kicsit furcsa, hogy szinte egyáltalán nem játszik szerepet az időjárás az edzések alkalmával.

Laza 10 km volt a mai adag, pontosabban 10,6, 60 perc alatt.

Egy kicsit fáj a jobb lábamon a hüvelykujjam, remélem azért el tudok menni vasárnap hosszút futni, ugyanis végre (Myke tanácsára) vettem derékra köthető kis kulacsokat, így inni is tudok majd a 2,5 óra alatt. Sajnos a (Ivan Grasso által ajánlott) fülhallgató csak hétfőn érkezik, pedig arra is kíváncsi vagyok , de még eleget hallgathatom. Mivel egy Ironman felkészülés elég ritka dolognak számít, ezért különösen hasznos tud lenni az internet, illetve az ilyen blogok. Arról pl. mindenkinek van véleménye, hogy milyen téli gumit vegyek, vagy kire szavazzak, de az már nehezebb dió, hogy úszás után egyszerre egyek vagy várjak 15-20 percet, max. visszakérdeznek, hogy nem mindegy? Remélem majd erre is kapok választ, de addig még sok kilométert kell a hátam mögé tennem, ami egyáltalán nem baj.
Jöhet egy kis jazz? klikk

2 megjegyzés:

 1. "hogy úszás után egyszerre egyek vagy várjak 15-20 percet"

  Egyél+igyál. Tíz percen belül.
  Minden edzésre igaz.
  ("kajálási ablak"-nak mondják)

  VálaszTörlés
 2. Nem írtam egyértelműen, arra gondoltam, amikor a verseny közben kijössz a vízből és ráülsz a bringára. Asszem Te egy sima edzésre gondolhattál.

  VálaszTörlés