2011. május 1., vasárnap

A futópálya

Pénteken-mielőtt Szaszit-tal berúgtunk- kimentem montival , hogy berajzoljam a futópályát, hiszen már csak 20 nap van addig. Közben megpróbáltam elképzelni milyen is lesz a Fertő kör után itt futni. Biztosíthatok mindenkit, hogy szuper lesz. A futópálya is jó.

Fertőrákosról először elfutunk Sopronig, végig erdőben, murván, illetve aszfalton. Sopronnál aztán (kb. 7km) egy barátom vár minket frissítőállomás gyanánt. Ezután visszafordulunk egy másik úton az erdőben. Ezen a szakaszon lesz (9,2-10,2 km) egy hegyi hajrá. Aki ezt megnyeri egy kis ajándékot is kap. Fent ismét frissítés, majd lerobogunk Rákosig, de mivel ez csak 14 km, még teszünk egy kis kört egy hullámos szakaszon. Az utolsó 1 km, amikor már nem lehet eltévedni szintén verseny lesz, természetesen hegyi befutó. A pályát végig kijelöljük, de a 2x 1 km-en kívül úgysem verseny lesz, tehát együtt leszünk.





2 megjegyzés:

  1. Szép kis piros vonal. Mondhatni aranyosan hívogat:-) Arról nem volt szó, hogy az osztrák Alpokban is teszünk egy kört. Szóval ez nem lehet a magasságot mutató görbe.

    Maradjunk annyiban, hogy ez csak egy felülnézet ami azt jelzi, hogy vasárnap hajnalban várhatóan milyen útvonalon fogunk közlekedni a tűz és a tó között:-)
    Egymásra és az üvegre támaszkodva:-)

    VálaszTörlés
  2. Öregbaka: Neeem, ez egy teljesen sík, fedett pálya, a hegyi hajrá kifejezés is csak amolyan szólás mifelénk.:-))

    VálaszTörlés