2011. május 16., hétfő

Apró változás

Egy apró változás lenne a hétvégi programunkban. Remélem, senkinek sem okoz gondot, hogy az italát saját maga hozza. Nagyon nehézkes lenne az elszámolás, szinte lehetetlen ilyenkor igazságot tenni, úgyhogy legyetek szívesek önellátók lenni. Köszi. A kajánál marad az utólagos elszámolás.

A menetrend pedig a következő lesz. Péntek délutántól várlak Bennetek Rákoson, a Sátortáborban (Fertőrákos, Fő u. 79.). Előtte csörögjetek rám, hogy biztos ott legyek, akinek nincs meg a számom, annak mail-ben megírom. Aki szombat reggel érkezik, annak úgy kell számolnia, hogy 9-kor indulunk, tehát addigra Neki is útrakésznek kell lennie.

8:45-re mindenkinek be kell „depóznia”, hogy 9-kor el tudjunk indulni. Bringára a szokásos dolgokat kell hozni, talán némi Euro nem árt, ha van mindenkinél .A kört Fertőráko-Balf-Fertőboz…. Fertőd- irányba kezdjük, így a magyar oldalt rögtön az elején letudjuk. Ezen a szakaszon kell a legjobban figyelni, mert sajnos itt az út és az autósok minősége is hazai. Határlépés után Podersdorf-ot vesszük célba, aztán a tó északi felénél fordulunk nyugati irányba és az ezt követő szakaszt az 50-es úton tesszük meg. Az utolsó 30 km-en van egy pár emelkedő, de nagyon barátságosak, nem kell félni tőlük. A táv 114 km, tehát 30-as átlaggal is max. 13:00-kor visszaérünk a táborba. Ha bringázás közben ketté is szakad a csapat, bevárjuk egymást még a pályán, hogy együtt kezdhessük el a futást. A futópályán 7 és 10 km-nél lesz frissítési lehetőség a reggel előre leadott étellel, itallal, utána nem. Akinek tehát ez nem biztos, hogy elég, az hozzon magával kulacsövet, vagy bármi hasonlót is.

Itt is együtt maradunk, figyelünk a leszakadókra és elkapjuk a szökevényeket. 9 km-nél lesz egy 1 km-es „hegyi hajrá”, itt muszáj lesz versenyezni, mindenki csapjon oda, amennyire csak bír! A dombtetőn frissítés és egy hosszú lejtmenet vár majd minket, ahol szintén együtt futunk. Utána egy kis hullámvasút az erdőben, majd az utolsó km-nél elengedjük egymás kezét és verseny a táborig.

Zuhanyzás, átöltözés után gyorsan összedobunk valami finom tésztát. Utána pedig elkezdjük a főzést és az ivást. A pörkölt szerintem este 8 körül lesz készen (mi is), addigra a vegáknak is elkészítjük az Ő kajájukat és már vacsorázunk is.

Zenecuccot viszek, de ha van valakinek gitárja, vagy bármilyen hangszere, hozza el!

Biztos jó idő lesz, de azért jó sok meleg cuccot hozzatok, éjjel már biztosan jól fog jönni 1-2 +takaró.

Pihenjetek, kemény lesz :-)))

12 megjegyzés:

  1. Na jó, azért így is megyek és viszem a kulacsomat:) A tornádó pontosan hol fogja keresztezni a pályát és mikor? A jégeső előtt vagy után?

    VálaszTörlés
  2. Ironsün: Közvetlenül a szökőár után, a jégeső korábban lesz.:-))

    Szép idő lesz, szép idő lesz, szép idő lesz.
    Ezt mondogassátok!

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok!

    Ti blogjaitok adta az utolsó lökést ahhoz, hogy belevágjak a nagy felkészülésben, szeretném ez úton is megköszönni. Decemberben 115kiló voltam és tudtam futni 1 km-t, most 100kg,és már 4-szer teljesítettem félmaratont, és 3000 métert úszok, tudom hogy sok út van még előttem, de azért a kis siker is siker :)
    Nagyon jó hétvégét kívánok Nektek, és remélem, hogy jövőre már akár részt is tudok venni valami komolyabb eseményen!

    Üdvözlettel:
    Endomondo: Kliment László

    VálaszTörlés
  4. Kliment László:
    Szia,
    ezt nagyon komoly dícséretnek veszem és köszönöm.
    Ha a futásban ilyen nagyot ugrottál, akkor e mögött szilárd az elhatározás. A -15 kg is ezt jelzi.
    Ezek nem is olyan kis sikerek szerintem.

    Bármi kérdésed van, vagy bármiben segíthetek, segíthetünk, írj!

    Köszi, a hétvégét megbróbáljk a lehető legjobban kihasználni, érzésem szerint jó lesz.:-)
    Hajrá, mindent bele!

    VálaszTörlés
  5. @Kliment László!
    Osztom Vasapu véleményét, ilyen kezdeti sikerek után nem is kérdés a folytatás. Ez a része nehezebb volt, mint ami még előtted áll:)

    Ha így haladsz, akkor hamarosan találkozunk a versenypályán!

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm, remélem egyszer lesz rá lehetőségem!

    VálaszTörlés
  7. Norbi és többiek! Nagyon jó hétvégét kívánok Nektek! Csapassatok egy nagyot, viszont utána vigyázzatok, hogy se éhesek, se szomjasak ne legyetek! :D

    VálaszTörlés
  8. Kliment László :
    Életmódot váltani sosem késő.
    Nagyon jó Útra "terelődtél".
    Sok sikert a felkészüléshez!A 115-ből nemsokára 85 kg lesz,meglásd! ;)

    VálaszTörlés
  9. Laciii: Köszi, szerintem jól fogjuk magunkat érezni. Nem maradunk éhesen és szomjasan sem, az biztos:-)

    VálaszTörlés
  10. Aki holnap estig nem ír új bejegyzést, az ....

    VálaszTörlés
  11. Ironsün: Siettem nagyon :-))

    VálaszTörlés