2010. december 3., péntek

Teszt helyett

Ma lett volna a Tepó-féle terheléses teszt Győrben, de a szakadó hó, illetve a minden télen meglepődő magyar hótolók miatt lemondtam az utazást. Egyébként kitalálhatnának már valami újabb kifogást, mert gyerekkorom óta ezt hallom: a hirtelen, nagy mennyiségben lehulló hóra nem számítottunk. Rádiót sem hallgatnak? 1 hete mondja, hogy esni fog. Tegnap Csornánál már lezárták a 85-öst. 10 km-rel nyugatabbra persze tudták, biztos hallgatják az MR2-őt.

Viszont, ha már így alakult Szaszit-tal futottunk egy kört a hóban. Végig beszélgettünk, kivéve egy kb. 2 km-rs szakaszt, ahol min. 30 cm-es, szinte szűz hóban haladtunk. Ott hirtelen semmi nem jutott eszünkbe :-), kivéve, amikor 10 m-re előttem egy őz szaladt át az ösvényen.

Szaszitnak egyre jobban megy a futás, ahogy én látom, valami nagyon motiválja :-). A 9,6 km-t 53perc alatt futottuk le, minél többet futok, annál lassabban megy.

6 megjegyzés:

  1. Miért nem mentetek biciklivel a Fertő tavat megkerülve Ausztrián keresztül? Lehet, hogy ott még a bringaút alatt is fűtőszálak futnak! Amúgy vicces, hogy 13 hópehely miatt beáll az ország! Mikor mentek amúgy Győrbe?

    VálaszTörlés
  2. Nyilván nem 30 cm-es hóban fogsz egyéni csúcsot futni. :-)
    Nagyon tetszik a kép! :-)

    VálaszTörlés
  3. Ironsün: A bringát egyelőre hanyagoljuk, nem jó a fűtés a járgányon:-)
    Elvileg .-én megyünk Győrbe, Te nem tudsz akkor jönni?

    Lacii79: Kár, hogy nem hóban futok PB-t, akkor tényleg erős lennék:-)
    Köszi, jók az alanyok.

    VálaszTörlés
  4. Szombaton? (Emlékezetem szerint ez mondta Tepó) Sajnos nem jó, majd jövő szerda este lesz nekem megfelelő (ha egyáltalán tudok menni).

    VálaszTörlés
  5. Ironsün: 15.-én, ezt akartam írni, csak Num Lock nélkül írtam:-).
    Úgyhogy nekünk is szerda lesz, de sajna mi 2-kor indulunk is vissza.

    VálaszTörlés
  6. Akkor nem találkozunk, de legeslegkésőbb január 4. Sopron. Diplomát leadom, aztán - ha még lesz időd a fesztivál előtt - mehetünk egy nem kímélőset a hegyekben.

    VálaszTörlés