2010. december 21., kedd

A TC jó

Fura egy futás volt ez a mai. Gondoltam lefutok a Fertőig, majd vissza. Ez tőlünk 11,5 km. 11 körül indultam úgy, hogy előtte nem reggeliztem, frissítés gyanánt pedig 1 dl Colát vittem magammal. Ehhez még hozzájött a jégre ráesett havon történő futás, ahol az ember úgy érzi minden lépésnél az energia egy része egyszerűen elszáll a semmibe. Ezeket megfejelvén a telefonomat sem töltöttem fel kellően. 15 km után a telefon lemerült, zene nem volt. Aztán szépen lassan elfogyott az erőm is. 21 –ig bírtam, aztán gyalogolva ettem egy kis havat és az utolsó km-t már ismét futva tettem meg. Hát így jártam. Azért jó volt, csak most a combom belső felében van izomláz ettől a fura futástól. A tó egyébként már befagyott.

Mikor hazaértem megnéztem a neten a futásomat, és mielőtt bekapcsoltam volna a telefont már ott volt a futásom, tehát folyamatosan a neten van, miközben futok.

3 megjegyzés:

 1. Vasárnap mi is majdnem így jártunk, de szerencsére vittem magammal 1 gélt+ 1 banánt. Azon osztoztunk Dáviddal... A vége felé már én is gondolkodtam a hó evésen :-))Az energia elszáll a kipörgő "futóművek" ellátására.
  Ettől a jeges futástól nekem is furcsa helyeken lett izomlázam...

  VálaszTörlés
 2. Még jó, hogy van a kütyü, mert így legalább látom, hogy futsz:) Amúgy tetszik a telefon, már nézegetem én is, ha Szaszit forgalmazná, már biztos vettem volna egyet!

  VálaszTörlés
 3. Tepó: Én nem sokat gondolkadtam, hó nélkül haza sem értem volna. Bár hó nélkül gyorsabb lettem volna ...

  Ironsün: Ez nem Nike, ezt ezektól nem kap jutalékot Szaszit:-), azért én rábeszélnélek, nekem nagyon bejön.

  VálaszTörlés