2010. május 15., szombat

13

Ma –triatlon helyett- megnéztem mit tudok az egyik kedvenc körömön. 9,6 km hosszú és 148 m szint van benne. Jobban is beoszthattam volna az erőmet, de azért végül sikerült áttörnöm a 13 km/h-ás határt és 44,21 alatt megcsináltam. 13,03 km/h!! Pedig visszafelé egy stoppost is felvettem egy kullancs személyében.

11 megjegyzés:

  1. Bravo! Nagyon jó tempó, gartulálok! :-)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép sebesség!
    Meg szerencse, hogy a max HR-t nem közölted!
    Ne is tedd!!! Nem akarom tudni :-))))

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó sebesség. Nem hitted volna te sem, ha ezt valaki 1 évvel ezelőtt mondta volna neked.
    Azért az a jó fél év edzés az nem hazudik.

    Hát én a mai triatlon és déli ebéd helyett (na jó csak előtt) 12:30 körül indultam én is a 20,1km-es Muck-i terepkörömre. Közepes tempóval indítottam, de az emelkedők erősre sikeredtek (Hát Baka volt 189 is). 1:43 lett a vége. 5:08-as km-átlag. Nagyon örültem neki, mert a hazaérésem után elkezdett igazán esni. Még most is viharos szél van. Ilyen időben nem biztos, hogy elindultam volna.

    VálaszTörlés
  4. Ja bocsi. Azt hiszem létre kéne hoznom egy profilnevet.

    Hack Miki voltam

    VálaszTörlés
  5. Öregbaka: Nem vittem a jeladót:-)))

    VálaszTörlés
  6. Miki: Elég durva 5 peceseket futni úgy, hogy a Muck is benne van. Kemény.
    Nagyon sajnálom, hogy nem tudtuk a programot megtartani, de annál jobb lesz Pünkösdkor.

    VálaszTörlés
  7. Üdv! Szép iram, szuper fejlődés.
    Sajnos ez a hétvége nem kedvezett a hosszúkhoz, de vedd figyelembe, hogy 90 nap van hátra Atádig. Ez 2 erős ciklus lehet még... itt az ideje a 4-5-6 órás menéseknek, kajálás begyakorlásának stb.

    VálaszTörlés
  8. Myke: Nem ezt terveztem a hétvégére, próbáltam valami rövid, intenzívet csinálni. Szeretném már a hosszú edzéseket csinálni, de most is hordja a farkasokat a szél itt Sopronban. Remélem javul az időjárás, ugyanis jövő szombatra extra hosszút terveztem.

    VálaszTörlés
  9. Vasapu! Egy kis off! Úgy tűnik, összeszedtem némi sérülést :-(, megtennéd, hogy felmész az oldalamra, és adsz tanácsot az ott lévő problémára, ha tudsz. Köszi.

    VálaszTörlés
  10. Jó kis tempó, szépen gyorsulsz, gondolom te is érzed a fejlődést.
    Az elmúlt hétvége tényleg nem nagyon kedvezett a hosszú edzéseknek, én péntek-szombat tekertem egy 50-est Mörbisch felé amerre veled is voltunk, szombaton kb 30km/h-ás szélben.Pénteken bringa után futottam 9,5-et a Rákosi út-szárhalmi erdő-Tómalom körön, lehet hogy ez átfedésben van a te köröddel is. Ma délután 18-at futottam a Károly kilátó környékén, elég csúnya világ volt arrafelé, a Tv toronynak például sugárhajtómű hangja volt a széltől:)
    Kicsit komolyabban kell vennem az edzéseket, mert elég esetlegesnek érzem őket minden tekintetben.
    Lehet hogy csatlakozok a szombati hosszúdhoz, rámférne:)

    VálaszTörlés
  11. Szaszit: Szerintem a 9,5 km-es kör ugyanaz volt nekem is, csak 100 m-el hosszabb. Ma nem tudtam elmenni sejnos, de holnap pótolom. Valamelyik hétköznap kellene közösen tekernünk mert szombaton mi Veszprémbe megyünk a barátainkhoz, úgyhogy nekem az lesz a hosszú tekerés. Hétfőn viszont talán összejön a triatlon, remélem Neked is jó lesz az időpont.

    VálaszTörlés