2010. március 2., kedd

Megint Muck

Napsütésben, rövidnadrágban az új Massive Attack albummal a füleimen nekivágtam a Muck-nak. Magamhoz képest egy kicsit erősen kezdtem, de ha már így történt úgy is maradtam. Hamar teltek a percek, km-ek. 35,28 alatt felértem, több mint 3 percet javítottam, lesz ez még 30 alatt is. Lefelé 25 perc alatt értem, de ennél nagyobb sebességgel szerintem már veszélyes a meredek aszfalton futni.

Az album egyébként hibátlan, ráadásul jönnek Sopronba.

4 megjegyzés:

  1. Szia Norbi! Látom megint futottál a szép tavaszi időben. Remélem jól vagytok és majd találkozunk a Muck közelében. Anyu & Botond

    VálaszTörlés
  2. Elég jó ez a 35perc, nekem azt hiszem 45perc körül szokott lenni itthonról, kb.10percre az Erzsébet kerttől, de én a parkolóig a hosszabb turistaúton szoktam felmenni.Lefele viszont általában a Panoráma úton szoktam lejönni az kevésbé meredek majd Bánfalva fele vissza Sopronba.Hajrá!

    VálaszTörlés
  3. Most nekem kb. ez a max. teljesítmény, de 1 hónap múlva remélem gyorsulni fogok, Egyébként nem vagyok elégedetlen. sztem se rossz a 35 p.
    Győrbe mikor menjünk, mert szerintem be kéne jelentkezünk lassan. Ha megadod az e-mail címedet pontosíthatnánk, az enyém a.vasapu@gmail.com.
    Neked is hajrá, remélem tudsz már annyit futni amennyit szeretnél, bringavétel hogy áll?

    VálaszTörlés
  4. Küldtem mailt.
    Bringa még mindig nincs, csak egy kölcsön városi,futni voltam kedden és szerdán is Tómalmon valószínű ma is megyek:)

    VálaszTörlés