2010. március 31., szerda

Kérdés

Kérdésem öncélú és önző. Arra lennék kíváncsi előbálozóként ki mit rontott el, mit csinálna másképp, mit bánt meg az első Ironman versenye után. Gondolom a felkészülés, illetve maga a verseny is mindenkinek más és más, de hátha tudok, tudunk valamit tanulni a példákból, legyen az bármilyen apróságnak tűnő dolog is.

4 megjegyzés:

  1. Nekem egy konkrét dolog jutott eszembe: a kerékpáros cipőm, ami egy gyönyörű SIDI Ergo 2 carbon viszont a hoszabb (140km+) tekerésekkor a talpamat nyomta és edzések végére kellemetlenül (nem mindig). Az IM-ig nem törődtem vele, de amikor ott belefájdult a talpam nagyon pánikba estem. Ma már lehet, hogy egy számmal nagyobbat vennék (bedagad a láb menet közben). Egyébként tavaly az edzések és a fő versenyek is úgy sikerültek nekem, ahogy el voltak tervezve. Ehhez szerencse is kell!

    VálaszTörlés
  2. Emlkészem, maszírozás után viszont minden ok. lett.
    Én eleve egy számmal nagyobbat vettem:-).
    Igen szerencse nélkül asszem nem megy, egyébként a nagy parám, hogy 10 hónap munkája valami jelentéktelennek tűnő dolog miatt veszik el.

    VálaszTörlés
  3. azaz, cipőbe dagadt láb nálam is volt, először nem értettem mi a fenéért fáj ennyire, aztán meg 30 perc után a tépőzárat felengedtem és vagy fél centit ugrott a cipőm.
    Vagy a frissítések között a futócipőbe ömlött, csöpögött víz.

    VálaszTörlés
  4. cciepursuit:
    A vizes futócipő durva lehet, nem szeretném kipróbálni.

    VálaszTörlés