2010. február 27., szombat

Mennyi? 30. + 2

Ébresztő reggel 5-30-kor, találkozás Mikivel, majd irány a Fertőrákos tábla kocsival. Nap süt, szél fúj (nagyon). Elkezdjük a futást, Miki diktálja a tempót, közben dumálgatunk. Ő 19 km-t akar futni, én lehet, hogy többet, azt mondom majd meglátom, de már tudom, hogy ma megpróbálom a 30-as határt átlépni. Lazán futunk, pulzus 150 alatt, könnyen megy. Elfutunk Balfig, utána vissza, le a Fertő-tóig, majd vissza a kocsihoz, Miki itt végez, én továbbmegyek még egy Balf körre, Ő hazaviszi a Galaxy-t, utána Sony jön majd értem. Az odaút is lazán megy, meg is lepődök rajta, a visszaút kicsit keményebb a viharos szembeszél miatt, viszont szurkolóim is akadtak Sony és a két aprótalpú bandita személyében. így a végén még hajrázni is tudok. 3ó15p lett a vége, ami nem egy 4 órán belüli maraton, de addig még van 7 7. Mielőtt elindultunk Miki azt mondta, szerinte már tudnék 42-t futni, akkor még nem hittem neki, most már igen.

A februárnak vége is van edzésügyileg, szinte pontosan annyit futottam, mint januárban, 153 km-t. A távolság ugyanakkora volt, de ez a hónap sokkal tudatosabb, ill. intenzívebb futásokból állt össze. Asszem a március is hasonló erősítő, gyorsító és hosszú futásokból fog állni, és meglesz a 4 óra:-).

10 megjegyzés:

  1. Szép volt Norbi. Örülök, hogy már elhiszed mit tudsz.
    Na ma reggel megvolt a Mucki szinttel teli köröm, megspékelve még 2,7km-el.
    Meglepő eredmény született. 2:03-at futottam 22,1km-en. A 19,4-es kör a múlt heti 1:57-hez képest most 1:49 lett. Mondjuk most nem volt hó az 5km hosszú emelkedőkön. Az azért nem mindegy. Az én február havi teljesítményem 207,5km volt. Elégedett vagyok.
    Hajrá minden sportolónak. :)

    Miki

    VálaszTörlés
  2. Látod, én meg abban vagyok biztos, hogy meglesz a 3,30-on belüli maratonod.
    Jól nyomod.

    VálaszTörlés
  3. Szia Norbi! Látom jól bírod az iramot,- mi is a magunk szintjén. Jók lehettek a durkkerek - Szívesen megnéznénk mi is egy hajrát mielőtt a célba érsz. Elmentünk tegnap a tómalmi uti bicikli úton sétálni Tómalomig mentünk majd nagy kerülővel haza. A Muck kilátót majd legközelebb hódítjuk meg. További sok sikert:
    Anyu & Botond

    VálaszTörlés
  4. Myke
    Köszi, a legjobban annak örülök, hogy a lábaimban csak egy kicsi fáradtságot érzek, és semmi mást, ma megint tudnék futni.

    VálaszTörlés
  5. Anyu
    A bringaút is szép táv, a Muck-nál majd fel kell kötni mindent, az keményebb lesz, de biztos jó lesz.

    VálaszTörlés
  6. Gratulálok szépen fejlődsz!
    Én is sokat futottam ezen az útszakaszon, általában Rákos felől fúj a szél, az autók meg 2-3-as bolyokban közlekednek.
    Balfon az Zsolnay kerámiás kútnál szoktam frissíteni:)

    VálaszTörlés
  7. Köszi.
    A hyelyismeret hibátlan.
    Ha jól gondolom, Te vagy a 249-es a nevezésen, neked hogy megy a felkészülés?

    VálaszTörlés
  8. Aha, lebuktam.
    Megyeget a felkészülés, ha pesszimistán nézném a dolgokat:úszni nem tudok, biciklim még nincsen, futni meg most nem tudok annyit amennyit szeretnék, de alapvetően optimista vagyok:)
    Jut eszembe Győrbe mikor mész a vizsgálatra?
    Lehet hogy én is elmennék, ha kivitelezhető mehetnénk együtt. Majd rájukcsörgök mennyi ideig tart egy vizsgálat.

    VálaszTörlés
  9. Nem volt nehéz kitalálni, Sopronból nem megyünk sokan.
    Mehetünk együtt, szerintem is jó ötlet, én március végére terveztem.
    a.vasapu@gmail.com részletek miatt.
    Inkább optimista légy!

    VálaszTörlés